RSS

Webmaster.al – Forumi i webmasterave shqiptar


webmaster_alNdonëse i lëshuar online në dhjetor 2008, ky forum shumë shpejt arriti që brenda vetës të grumbulloj profesionist nga fusha të ndryshme të informatikës siq janë: webmaster, dizajner, web programer, zhvillues aplikacionesh, ekspert për motore kërkimi, ekspert të marketingut online, etj.

Sot, Webmaster.al numëron qindra anëtar aktiv të cilët ndajnë përvojat dhe njohuritë e tyre jo vetëm më anëtarët e tjerë por dhe më të gjithë vizitorët e forumit, duke u bërë kështu një portë e hapur për të gjithë ata që janë të interesuar dhe te apasionuar pas profesionit të webmaster-it.

Webmaster.al njëherit është dhe forumi i parë shqiptar që i dedikohet 100% profesionit të webmasterit.

Në Webmaster.al ju do të gjeni tema nga më të ndryshmet, duke filluar nga hosting dhe domein, dizajn, online marketing, optimizim për motore kërkimi, zhvillim trafiku, këshilla të ndryshme, ide, bashkëpunime,  etj.

Për më shumë informacione vizitoni: www.webmaster.al

,