RSS

Vjen Gomari 2 me sistem te avancuar te sinjalizimit

04.07.2009

Kuriozitete, Video


Të gjithë ju që jeni të apasionuar pas Golf 2-shit, me vjen keq por duhet të ndryshoni makinën tuaj, pasi tani po vjen një makinë tjetër, poashtu me djegje te brendshme dhe me me pak ndotje te ambientit.  Ky është kushti kryesor për të hyrë në Bashkimin Europian apo jo?!  Shikoni videon.

,