RSS

Vanesa Krasniqi zë vendin e tretë në Das Supertalent

Micheal Hirte është shpallur fitues i 100 000 eurove që i ka ndarë televizioni RTL për garën “Das Supertalent”. Ndërsa Vanesa Krasniqi, e cila pati mahnitur të gjithë më zërin e saj melodik, u radhitë e treta në këtë garë televizive të organizuar nga televizioni gjerman RTL.

Miliona teleshikues kanë qënë pjesëmarrës në përzgjedhjen e fituesit të një prej shou televizioneve më të famshme në gjermani, të titulluar “Das Supertalent”, e organizuar nga RTL.

Finalja e madhe zgjati deri në orët e mesnatës, përkatësisht 20 minuta pas mesnate u shpall edhe fituesi i këtij shou televiziv, dhe ai ishte ish vozitësi i kamionit Michael Shepherd, i cili me harmonikën e tij arriti të hyjë thellë në zemrat e teleshikusve.

Shumë afër tij ka qenë këngëtarja 13 vjeçare Yosefin Buohler, nga Gjermania e cila ka pasur një zë të bukur dhe melodik, ndërsa shumë afër me vota, ishte Vanesa Krasniqi, e cila zuri vendin e tretë. Talenti 10 vjeçar, Miarcel Pietruch është renditur i katërti përderisa Duri Krasniqi nga Kosova, i cili është vetëm 12 vjeçar u radhit në vendin e pestë. /KosDir Blog/

 

Artikuj të ngjajshëm:

Viel Glück Vanessa

Vanesa Krasniqi në finalen e “Das Super Talent” të RTL

Vanesa Krasniqi mahnit me zërin e saj të mrekullueshëm

, , , ,