RSS

Vanesa Krasniqi mahnit me zërin e saj të mrekullueshëm

Kosovarja 13-vjeçare Vanesa Krasniqi performon këngën “Because of You” të Kelly Clarkson para jurisë së emisionit të njohur të RTL-së “Das Super Talent” dhe mahnit me zërin e saj të mrekullueshëm.

Në videon e mëposhtme mund të shihni Vanesa Krasniqin duke përformuar këngën në fjalë.

,