RSS

TROJA – Amaneti i Clownit (Video)

25.02.2009

Videoklipe Muzikore

Rock grupi kosovar këto ditë kanë publikuar videoklipin e këngës Amaneti i Clownit. Një këngë shumë e mirë, të cilës poashtu i kanë bërë dhe një videoklip të mirë.

,