RSS

Sinqeriteti i reklamave

Edhe fëmijët më të vegjël e dinë se reklamat bëhen për të tërhequr sa më shumë konsumatorë potencial. Nuk kursehen fjalë për ta zbukuruar mesazhin, figurën, tingujt… vetëm e vetëm për të bindur konsumatorin se produkti në reklamë është ai pa të cilin nuk do të mund të jetonte.

Mirëpo, e vërteta qëndron ndryshe pas blerjes dhe konsumimit. Produkti nuk kënaq bindjen që është krijuar në trurin ekonsumatorit, i ndikuar nga reklama. Ja si do të dukeshin logot e disa kompanive nëse do të ishin absolutisht të sinqertë:

heineken Sinqeriteti i reklamave

mastercard Sinqeriteti i reklamave

mcdonalds Sinqeriteti i reklamave

microsoft Sinqeriteti i reklamave

cognac Sinqeriteti i reklamave

cocacola Sinqeriteti i reklamave

durex Sinqeriteti i reklamave

autor
B. Selmani
www.mbreti3gut.com

,