RSS

Scoopler – Motor kërkimi në kohë reale

scooplerTë gjithë nga përdorim Google, Yahoo, Ask, apo Live Search si motor kërkimi për të gjetur atë që kemi nevojë në internet, por asnjëra nga këto motore kërkimi nuk kërkojnë dokumente në kohë reale, sëpakut deri me tani nuk kanë bërë një gjë të tillë, por Scoopler një motor i ri kërkimi i krijuar nga AJ Asver dhe Dilan Jaywardane, dhe i lansuar në Prill të po këtij viti bën një gjë të tillë.

Scoopler është motori më i ri i kërkimit në internet i cili kërkon informacione në kohë reale. Informacionet mbledhen nga shërbime të ndryshme në internet siq janë: Twitter, Flickr, Digg, Delicious, etj.

Për të provuar Scoopler klikoni: www.scoopler.com

, ,