RSS

Photosynth – Krijoni online 3D Galeri

Microsoft ka lëshuar online shërbimin më të ri të tij për krijimin e imazheve dhe galerive në formatin 3D. Një platformë sa unike pothuajse aq edhe interesante dhe mjaftë e nevojshme për një shtresë të njerëzve.

PhotoSynth është një program i bazuar në web teknologji (pra mund të përdoret online), i cili bën kalimin e fotove 2D në format 3D.

Për të krijuar siq e quan Microsofti një “synth” është shumë thjeshtë, lehtë dhe madje shumë terheqës për njeriun.

Për më shumë mund të vizitoni faqen zyrtare të Photosynch – www.photosynth.net.

autor: Besart Bajrami [besartb@kosoft-studio.com]