RSS

Microsoft Cloud vjen muajin e ardshëm

Drejtori ekzekutiv i Microsofit, Steve Ballmer, ka zbuluar javën e kaluar disa prej detajeve të sistemit të ri operativ, që synon të ndihmojë programuesve të zhvillojnë aplikacione të Internetit.

Sistemi operativ, i njohur si Windows Cloud, pritet të dalë muajin e ardhshëm dhe sipas Ballmer-it është një projekt i ndarë nga Windows 7,  sistem ky që do të pasojë Windows Vista.

Ballmer, ka qenë i shkurtë në detajet, por ka theksuar se strategjia softuerit nuk do të thotë largimin e produkteve kyçe si Microsoft Office, tërësisht nga kompjuteri.

, , , ,