RSS

Luaj Street Fighter II direkt në YouTube

06.02.2009

Lojra

Ju mund të kontrolloni më të vërtetë atë që ndodh në këtë faux-lojë. Videoja e mëposhtme është një prej shumë që ju do të keni shikuar si “të luajë” YouTube Street luftarakë. Ju mund të  zgjidhni të luftoni kundër E. Honda, Zangief ose Dhalsim. Pasi ju të keni zgjedhur luftëtarin, një dritare të re do të shfaqet.

Në dritare të re, duken katër alternativa: A, B, X dhe Y. Ju duhet të zgjidhni një nga ato alternativa për të luftuar kundërshtarin.

Ka një ton kombinime të mundshme si kjo. Këtu ka mbi 100 YouTube Video vetëm për këtë lojë. Më duhet të pyes veten se sa kohë duhet të keni shpenzuar për të marrë të gjithë filmimin e bërë dhe për sa kohë që u desh për të ngritur në YouTube gjithë klipet. YouTuber PatrickBoivin bëri një punë të madhe këtu.

Provojeni njëherë dhe na tregoni se çfarë mendoni ju see!