RSS

“Kur u ndamë” – Gili dhe Enis Potoku (Video)

05.04.2009

Videoklipe Muzikore

Më këtë këngë Gili dhe Enis Potoku janë prezantuar në Top Fest 6.  Kënga është pelqyer jashtëzakonisht shumë nga publiku.  Shiqoni videon e mëposhtme.

, , ,