RSS

Keni kujdes kur ktheheni në të majtë – Video

13.04.2009

Video

Gjithmonë bëni mirë që para se te merrni kthesen në të majtë, t’i hudhni një sy rrugës që keni prapa, sepse mund t’ju ndodhë dhe kjo si në videon e mëposhtme.