RSS

Webmaster RSS per kete kategori

Krijoni blogun tuaj falas dhe fitoni lekë njëkohësisht

4. December 2009

0 Komente

Blog.al ju mundëson kujtdo të krijoj faqen e prezantimit të tij vetëm me pak hapa edhe duke gjetur pjesën më të madhe të gatshme. E gjithë faqja është punuar në gjuhën Shqipe që ti thjeshtësohet personave punimi edhe të kemi një shërbim në gjuhën tonë mëmë. Faqja juaj personale në WordPress Këtu keni mundësinë të […]

Lexo artikullin e plote...

Versioni i ri i KOSOFT Ads dhe kalimi i sistemit nga një server në një server tjetër

4. July 2009

0 Komente

Kishim paralajmëruar kohë më parë se gjatë javës së fundit të qershorit do të bëjmë disa ndryshime te dukshme në sistemin e marketingut KOSOFT Ads, por një gjë e tillë nuk ndodhi, pasi ndryshimet dhe risitë që do të ketë sistemi i ri do të jenë mëse të mëdha dhe të rendësishme, prandaj për tu […]

Lexo artikullin e plote...

WordPress 2.8 tani i mundshëm për shkarkim

12. June 2009

1 Koment

WordPress ka lëshuar online për shkarkim versionin më të ri të platformës softuerike për krijimin e blogjeve – WordPress 2.8 Baker. Ndryshimi më i madh që duket të jetë bërë në këtë version është mundësia e shfletimit të temave (themes) direkt nga paneli i administrimit. Përmes opcionit Theme Browser, ju mund të specifikoni ngjyrën që […]

Lexo artikullin e plote...

Integroni direktorine kosdir.com në faqet tuaja

21. May 2009

0 Komente

Kam marrë shumë kërkesa për diqka të tillë dhe ja më në fund për të gjithë ju që dëshironi t’ju ofroni vizitorëve të sajtit tuaj një direktori me web faqe shqiptare. Pa reklama, pa logo, thjeshte vetëm kategoritë dhe listimet dhe një futer i thjeshtë. Mund ta integroni direkt ne web faqen tuaj, duke perdorur […]

Lexo artikullin e plote...

Webmaster: Si të indeksoheni më shpejt në Google!

16. May 2009

2 Komente

Në këtë shkrim do ju tregoj mënyrën se si të indeksoheni sa më shpejt në Google me faqen tuaj të sapo krijuar dhe lansuar online. Shumë prej webmasterave, sapo të lëshojnë një sajt online, shkojnë dhe i bëjnë submit tek Google për indeksim, kjo nuk është e dëmshme por Google nuk ju garanton se sa […]

Lexo artikullin e plote...

Webmaster.al – Forumi i webmasterave shqiptar

11. May 2009

3 Komente

Ndonëse i lëshuar online në dhjetor 2008, ky forum shumë shpejt arriti që brenda vetës të grumbulloj profesionist nga fusha të ndryshme të informatikës siq janë: webmaster, dizajner, web programer, zhvillues aplikacionesh, ekspert për motore kërkimi, ekspert të marketingut online, etj.

Lexo artikullin e plote...

Wolfram Alpha – Shpikja që do të revolucionojë internetin

4. May 2009

0 Komente

Softueri që do ndryshojë botën virtuale do të jetë në gjendje të kuptojë pyetjet dhe të japë përgjigjet si qeniet njerëzore.”Wolfram Alpha“-n, ekspertët e konsiderojë po aq të rëndësishëm sa “Google”. Revolucioni më i madh i internetit për një brez të tërë do të zbulohet gjatë këtij muaji me nxjerrjen e një softueri që do […]

Lexo artikullin e plote...

Top 10 Pluginat për WordPress që ju bëjnë jetën më të lumtur

23. April 2009

6 Komente

Për të gjithë ata që akoma nuk e dijnë se cfarë është WordPress, ju preferoj të lexoni artikullin: WordPress – sepse të gjithë e pelqejnë! Të them të drejten nuk gjeta një fjalë të mirë në gjuhen shqipe për Plugins, njëherë mendova Shtesat, por prapë vendosa të përdor fjalën anglisht me një shqipërim të lezetshëm […]

Lexo artikullin e plote...