RSS

Video Reklama RSS per kete kategori

ZemerShqiptare.com realizon një reklamë televizive

6. May 2009

3 Komente

Pronarët e portalit tashme shumë të njohur ZemerShqiptare.com si duket i janë qasur punës shumë seriozisht. Para disa kohësh, portali ndryshoj dizajnin dhe cms duke kaluar në një cms-të më të famshëm të kohës – WordPress, duke e bërë më atraktiv dhe më tërheqës për vizitor. Ndonëse ZemerShqiptare.com ka një numër të konsiderueshëm të vizitorëve, […]

Lexo artikullin e plote...

Shqipëria lançon spotin e turizmit në Euro News (Video)

24. February 2009

1 Koment

Pas CNN, Shqipëria do të bëjë spot për promovimin e turizmit edhe në rrjetin tjetër prestigjioz, Euro News. Minitri i Turizmit Ylli Pango tha në një konferencë për shtyp se numri prej 2.7 milionë turistë që kanë vizituar Shqipërinë, gjatë vitit të kaluar, përveç përmirësimit të imazhit të Shqipërisë, konsiderohet dhe si rezultat i transmetimit […]

Lexo artikullin e plote...

Sinqeriteti i reklamave

10. October 2008

0 Komente

Edhe fëmijët më të vegjël e dinë se reklamat bëhen për të tërhequr sa më shumë konsumatorë potencial. Nuk kursehen fjalë për ta zbukuruar mesazhin, figurën, tingujt… vetëm e vetëm për të bindur konsumatorin se produkti në reklamë është ai pa të cilin nuk do të mund të jetonte. Mirëpo, e vërteta qëndron ndryshe pas […]

Lexo artikullin e plote...

Bjondina budallaqe – Reklamë komerciale e Mercedes Benz-it

28. September 2008

0 Komente

Ja cfarë bëjnë kompanitë e huaja për te terhequr më shumë klient. Jo rastësisht po i publikojmë këto reklama, sa interesante aq edhe domëthënese. Shpresoj qe edhe kompanitë shqiptare një ditë do të fillojnë ta kuptojnë se pa marketing dhe reklama nuk mund të bëhemi konkurrent i ekonomisë globale. autor: Besart Bajrami [besartb@kosoft-studio.com]

Lexo artikullin e plote...

Pepsi publikon një reklamë mjaft interesante

28. September 2008

0 Komente

Një prej kompanive me te njohura në botë për prodhimin e pijeve te gazuara, konkurrenti kryesor i Coca Cola Company, Pepsi publikon një reklamë mjaft interesante për të tërhequr sa më shumë njerëzit qe te provojnë Pepsin. Për më shumë shiqoni vetë reklamen dhe komentojeni! autor: Besart Bajrami [besartb@kosoft-studio.com]

Lexo artikullin e plote...