RSS

Filma Shqiptar RSS per kete kategori

Asgje nuk harrohet – Film Shqiptar

6. February 2009

1 Koment

Ngjarjet e filmit zhvillohen ne ditet e pas clirimit por sillen edhe ngjarje nga e kaluara per te hedhur drite mbi fakte dhe karaktere te ndryshme. Nje i riatdhesuar vritet ne nje qytet te vogel. Askush nuk e di kush eshte vrasesi. Krye hetuesi e merr persiper kete ngjarje dhe ja del te zbuloj shkaqet […]

Lexo artikullin e plote...