RSS

Foto RSS per kete kategori

CNN përdor Photosynth për të mbuluar ceremoninë e inagurimit të presidentit të 44-të të SHBA-ve

22. January 2009

0 Komente

Siq duket po fillon të vijë koha kur Photosynth do të filloj të popullarizohet. Nuk ka më shumë se 6 muaj që Photosynch ka dalë nga versioni beta, dhe atë tashme e përdorin agjencitë më të mëdha të lajmeve. Për ata që nuk e dijnë, Photosynth është një program i krijuar nga Microsoft, që bazohet […]

Lexo artikullin e plote...

Cola vs Pepsi?

21. January 2009

0 Komente

Të gjithë e dimë se ndër pijet më të preferuara joalkoolike, padyshim vendin kryesor e zëjnë Cola dhe Pepsi. Mëposhtë mund të gjeni disa reklama grafike të cilat tregojnë “kinse” forcën dhe cilesinë e njërës apo tjetrës. Edhe pse personalisht mendoj se Cola është pija më e popullarizuar tek ne shqiptarët, do të ishte me […]

Lexo artikullin e plote...

Koleksion i reklamave kreative te Pepsit

20. January 2009

1 Koment

Kompanitë Pepsi dhe Cola njihen nga publiku i gjerë si kompani që gjithmonë krijojnë reklama mjaft kreative dhe interesante për produktet e tyre. Në këtë postim do të mund të gjeni disa nga reklamat print më të mira të Pepsit.

Lexo artikullin e plote...

Photosynth – Krijoni online 3D Galeri

27. September 2008

1 Koment

Microsoft ka lëshuar online shërbimin më të ri të tij për krijimin e imazheve dhe galerive në formatin 3D. Një platformë sa unike pothuajse aq edhe interesante dhe mjaftë e nevojshme për një shtresë të njerëzve. PhotoSynth është një program i bazuar në web teknologji (pra mund të përdoret online), i cili bën kalimin e […]

Lexo artikullin e plote...