RSS

Faqe te Zgjedhura Shqiptare RSS per kete kategori

Webmaster.al – Forumi i webmasterave shqiptar

11. May 2009

3 Komente

Ndonëse i lëshuar online në dhjetor 2008, ky forum shumë shpejt arriti që brenda vetës të grumbulloj profesionist nga fusha të ndryshme të informatikës siq janë: webmaster, dizajner, web programer, zhvillues aplikacionesh, ekspert për motore kërkimi, ekspert të marketingut online, etj.

Lexo artikullin e plote...

kapsit.com – sajt me lajme shoqërore, ku të gjithë mund të kontribuojnë

26. April 2009

10 Komente

Kapsit.com është një vend ku të gjithë mund të publikojnë artikuj/lajme nga web faqe te ndryshme shqiptare dhe të ndajnë atë më të gjithë vizitorët e tjerë të sajtit. Ndonëse tashme kemi filluar të mësohemi me termet “rrjetet shoqërore online”, pasi Facebook, Hi5, MySpace, etj, kanë hyrë në zemrat e shumë shqiptarëve dhe pothuajse janë […]

Lexo artikullin e plote...

RomeoLab – Blog shqip mbi Informatikën

14. April 2009

3 Komente

Ideja për të shkruar për disa faqe të zgjedhura shqiptare ka kohë që ka ekzistuar, por për arsye të ndryshme (kryesisht për obligimet e mëdha) nuk kam mundur ta bëj deri në këto ditë.  Mendoj që në këtë rubrikë të shkruaj nga 1-2 artikuj në muaj. Po e filloj me një blog shqiptar të ri […]

Lexo artikullin e plote...