RSS

Lojra RSS per kete kategori

Zbavituni më lojën: Gjeni ndryshimet

5. October 2009

3 Komente

A mund të gjeni ndryshimet në këto foto?

Lexo artikullin e plote...

Luaj online lojen e kuizit te famshem “Milioneri”

10. March 2009

206 Komente

Luaj dhe zbavitu online me lojen e kuizit te famshem “Milioneri”…

Lexo artikullin e plote...

Luaj Street Fighter II direkt në YouTube

6. February 2009

2 Komente

Ju mund të kontrolloni më të vërtetë atë që ndodh në këtë faux-lojë. Videoja e mëposhtme është një prej shumë që ju do të keni shikuar si “të luajë” YouTube Street luftarakë. Ju mund të  zgjidhni të luftoni kundër E. Honda, Zangief ose Dhalsim. Pasi ju të keni zgjedhur luftëtarin, një dritare të re do […]

Lexo artikullin e plote...