RSS

Barcaleta RSS per kete kategori

Gruaja e Gimit

15. April 2010

0 Komente

Goni, Gimi dhe Genci po punonin te nje shtylle telefoni kur Gimi rreshqet, bie ne toke dhe vdes menjehere. Pasi e merr ambulanca Goni pyet Gencin se kush do i thote gruas se vet qe Gimi vdiq. – Shkoj un, se jam i mire per kto punet sensitive – thote Genci. Iken Genci dhe kthehet […]

Lexo artikullin e plote...