RSS

Interneti tani flet shqip! Google Translate tani përkrahë edhe gjuhën shqipe

Google vazhdon të befasoj për të mirë. Kësaj radhe nga kompania me e famshme në botë vjen një lajm i mirë për ne shqiptarët. Tani e tutje nuk do të keni problem t’i vizitoni faqët e huaja edhe kur nuk kuptoni gjuhën, sepse me Google Translate ju do të mund të shiqoni atë faqe në gjuhën shqipe.

Ju gjithashtu do të mund të përktheni artikuj dhe dokumente të ndryshme nga gjuha shqipe në anglisht ose anasjelltas.

P.sh. Blogu jonë i shkruar në shqip, mund të shiqohet edhe në gjuhë tjera:

Anglisht:

http://translate.google.com/translate?prev=hp&hl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.blog.kosdir.com&sl=sq&tl=en&swap=1&swap=1&swap=1

Spanjollisht:

http://translate.google.com/translate?prev=hp&hl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.blog.kosdir.com&sl=sq&tl=es&swap=1

Per ata qe dijne kinezisht mund te klikojne ketu:

http://translate.google.com/translate?prev=hp&hl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.blog.kosdir.com&sl=sq&tl=zh-CN&swap=1&swap=1&swap=1&swap=1&swap=1

Edhe pse përkthimi nuk është 100% i saktë, besoj se do t’ju hyjë në punë shumëkujt.

Gjuhët që përkrahë Google Translate aktialisht janë:
Albanian, Arabic, Bulgarian, Catalan, Chinese, Croatian, Czech, Danish, Dutch, English, Estonian, Filipino, Finnish, French, Galician, German, Greek, Hebrew, Hindi, Hungarian, Indonesian, Italian, Japanese, Korean, Latvian, Lithuanian, Maltese, Norwegian, Polish, Portuguese, Romanian, Russian, Serbian, Slovak, Slovenian, Spanish, Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese.

Për më shumë klikoni:

http://translate.google.com/

, , ,