RSS

Integroni direktorine kosdir.com në faqet tuaja

21.05.2009

Webmaster


Kam marrë shumë kërkesa për diqka të tillë dhe ja më në fund për të gjithë ju që dëshironi t’ju ofroni vizitorëve të sajtit tuaj një direktori me web faqe shqiptare.

Pa reklama, pa logo, thjeshte vetëm kategoritë dhe listimet dhe një futer i thjeshtë.

direktoria_kosdir

Mund ta integroni direkt ne web faqen tuaj, duke perdorur iframe.
Ja kodi qe duhet te vendosni ne faqe:

Gjeresia: 900px me tre kolona te kategorive.

<p><IFRAME NAME="kosdir.com" SRC="http://www.kosdir.com/index_jashte.php" WIDTH=900 HEIGHT=500 MARGINWIDTH=1 MARGINHEIGHT=1 HSPACE=0

VSPACE=0 FRAMEBORDER=0

SCROLLING=auto><NOSCRIPT>http://www.kosdir.com</NOSCRIPT></IFRAME>

Demo:
http://www.kosdir.com/index_jashte.php

Gjeresia: 700px me dy kolona te kategorive.

<p><IFRAME NAME="kosdir.com" SRC="http://www.kosdir.com/index_jashte1.php" WIDTH=700 HEIGHT=500 MARGINWIDTH=1 MARGINHEIGHT=1 HSPACE=0

VSPACE=0 FRAMEBORDER=0

SCROLLING=auto><NOSCRIPT>http://www.kosdir.com</NOSCRIPT></IFRAME>

Demo:
http://www.kosdir.com/index_jashte1.php

, ,