RSS

I pushon zemra për 45 minuta, “ringjallet”

09.09.2009

Kuriozitete

I pushon zemra per 45 minuta, "ringjallet"Një 45 vjecar amerikan pas 45 minutash i vdekur teknikisht “ringjallet” serish dhe del nga spitali shëndoshë e mirë .

“Nëse nuk është një mrekulli, në nuk dime si ta shpjegojme ndryshe.

Për 45 minuta zemra e tij nuk rrihtë.Ajo rifilloi rrahjet pas tetë tentativave me defribrilator”, deklaruan doktoret amerikanë.

Normalisht mjaftojne 10 minuta infarkt kardiak për t’i sjelle deme të mëdha aktivitetit celebral dhe jo me shumë se 15-18 minuta në rastin tragjik, vdekjen.

Mirpo Josef Tiralosi pas 45 minutash, fatmirësisht nuk pësoi as të paren dhe as të dyten, ai doli nga spitali dhe tashme ndodhet në gjendje te mirë shëndetësore.

, ,