RSS

Hëna mbulon pjesërisht Diellin + Foto

29.01.2009

Foto, Shkencë

Një dukuri e pazakonshme ka ndodhur këto ditë në qiellin mbi ne. Hëna ka mbuluar një pjesë të sistemit diellor.

Kjo ngjarje është parë në Singapur dhe vende të tjera të Oqeanit Indian (foto).