RSS

Google Earth tani edhe në iPhone dhe iPod

Google Earth tani përkrahet edhe nga telefoni i quajtur revolucionar “iPhone”.

Google Earth, një atlas virtual i botës i krijuar në dimensione 3D, të cilin e adhurojnë të gjithë ata që e kanë përdorur e në veqanti shkenctarët të cilëve mëse shumti i’u hyn në përdorim, tani përkrahet edhe nga iPhone.

Shkarkimet e para të Google Earth për iPhone u bënë nga të apasionuarit e iPhone në Australi.

Për të shkarkuar falas Google Earth për iPhone, klikoni në linkun vijues:

http://phobos.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=293622097&mt=8gl

Një video prezantim të Google Earth për iPhone dhe iPod Touch mund ta shihni më poshtë.

, ,