RSS

Etiketa: "YouTube"

Google dhe Yahoo bashkojnë shërbimet (por ama vetëm në Kore)

05.02.2009

0 Komente

Shikoni? Ne mund të marrim të gjitha së bashku nëse përpiqemi. Google  dhe Yahoo e Koresë kanë rënë dakord për të bashkuar disa prej shërbimeve të tyre kryesore, duke menduar se ata mund të përfitojnë nga partneriteti. Sipas marrëveshjes, video klipe nga versioni korean i YouTube do të shfaqen në harten e Koresë në Yahoo;gjithashtu, […]

Lexo artikullin e plote...

Së shpejti do të mund t’i shkarkoni videot direkt nga YouTube?

17.01.2009

0 Komente

YouTube si duket ka vendosur të lejoj përdoruesit të shkarkojnë videot direkt nga sajti. Ky opcion për herë të parë u shfaq tek video i fjalimit të presidentit të ri të SHBA-së, Barack Obama, adresuar publikut me datë 10 janar 2009. Tek kjo video do të mund të gjeni linkun e titulluar “Click to Download”, […]

Lexo artikullin e plote...

A mund të pikturohet Mona Liza me Paint?! – Video

16.01.2009

2 Komente

Ndonëse Paint mund të konsiderohet si një program shumë i thjeshtë dhe i mangët për shumë funksionalitete, disa njerëz mund ta përdorin atë për mrekulli dhe të krijojnë vepra artistike. Kjo figurë që mund ta shihni në videon e mëposhtme, është krijuar për 2 orë e 30 minuta, ndërsa video e plotë zgjatë vetëm 5min.  […]

Lexo artikullin e plote...

Interneti pushtohet nga viruset

07.01.2009

0 Komente

Sipas shifrave të “Security Intelligence Report 5”, janë zbuluar rreth 1.274.325 viruse dixhitale në gjashtë mujorin e parë të vitit që shkoi dhe gati 20% më shumë në fund të vitit. Pjesa më e madhe e këtyre viruseve janë të llojit “kali i trojës” që do të thotë se kanë ndonjë surprizë brenda për të […]

Lexo artikullin e plote...

Cloud – sistem operativ nga browseri

17.12.2008

0 Komente

Në Netbook World Summit në Paris, Good OS ka prezentuar Cloud, sistemin operativ i cili ngritet vetëm disa sekonda pas ndezjes së kompjuterit dhe atë në ndonjërin prej browserëve. Demo versioni i sistemit operativ është instaluar paralelisht me Windowsin në netbookët e rinj të Gigabyte me ekranë të ndjeshëm në prekje, dhe kanë dock më […]

Lexo artikullin e plote...

Si të shkarkoni videot nga YouTube në formatin Flv, Mpg, Mp3 ose Mp4 ?!

15.12.2008

7 Komente

Që të gjithë e dimë se YouTube është një nga web sajtet me arkiven më te madhe të videove në internet, dhe njëherit dhe një video web sajtet më të popullarizuara. Besoj që shumë herë ju ka ndodhur që një video të publikuar në YouTube, keni dashtur ta ruani në diskun e fortë të kompjuterit […]

Lexo artikullin e plote...

YouTube prej tani në format të gjerë

26.11.2008

0 Komente

Mjafton të shikohen ekranet dhe televizorët e rinj dhe menjëherë është e qartë se formati i gjerë i video dosjeve (anglisht: widescreen) ka marrë primatin ndaj të vjetërve. Këtij trendi sot i është bashkuar edhe shërbimi më i popullarizuar online për shkëmbimin e video materialeve YouTube, duke “zgjeruar” të gjitha video materialet në bazën e […]

Lexo artikullin e plote...

Filmat me metrazh të gjatë së shpejti në YouTube

11.11.2008

1 Komment

Pas bashkëpunimit me shtëpinë televizive amerikane CBS, i cili këtij shërbimi të videove online i ka sjellë mundësinë e emetimit të serialeve të saj, YouTube do të publikojë edhe detajet e marrëveshjes së arritur me studion e madhe filmike Metro-Goldwyn-Mayer (MGM). Si rezultat i bashkëpunimit të sapokrijuar, MGM në kanalin e veçantë të shërbimit të […]

Lexo artikullin e plote...