RSS

Etiketa: "Windows Cloud"

Microsoft Cloud vjen muajin e ardshëm

09.10.2008

0 Komente

Drejtori ekzekutiv i Microsofit, Steve Ballmer, ka zbuluar javën e kaluar disa prej detajeve të sistemit të ri operativ, që synon të ndihmojë programuesve të zhvillojnë aplikacione të Internetit. Sistemi operativ, i njohur si Windows Cloud, pritet të dalë muajin e ardhshëm dhe sipas Ballmer-it është një projekt i ndarë nga Windows 7,  sistem ky […]

Lexo artikullin e plote...