RSS

Etiketa: "Windows 7"

Windows 7 në Evropë vjen pa Internet Explorer

12.06.2009

0 Komente

Windows 7 do të paraqitet në Evropë pa një kopje të Internet Explorer, thuhet në një detaj të paraqitur ditë më parë. Pasi që edhe u konfirmua nga zyrtarë të Microsoft, krijuesit e PC-ve do të duhej të instalojnë një shfletues vetvetiu, duke përfshirë edhe atë të Microsoft, si dhe do të kenë mundësinë që […]

Lexo artikullin e plote...

Windowsi i ri nuk do të irritojë si Vista

29.10.2008

0 Komente

Versioni i radhës i Microsoft Windows, softuerit i cili definon përvojën kompjuterike për shumicën e njerëzve, gjoja do t’ua hip nervat më pak sesa paraardhësi i tij shumë i dobët, Vista. Nga Microsoft porosisin se shfrytëzuesit e kompjuterëve do të mund të testojnë versionin e ri qysh në fillim të vitit të ardhshëm. Prodhuesi më […]

Lexo artikullin e plote...

Microsoft Cloud vjen muajin e ardshëm

09.10.2008

0 Komente

Drejtori ekzekutiv i Microsofit, Steve Ballmer, ka zbuluar javën e kaluar disa prej detajeve të sistemit të ri operativ, që synon të ndihmojë programuesve të zhvillojnë aplikacione të Internetit. Sistemi operativ, i njohur si Windows Cloud, pritet të dalë muajin e ardhshëm dhe sipas Ballmer-it është një projekt i ndarë nga Windows 7,  sistem ky […]

Lexo artikullin e plote...

Microsoft premton version e parë të “Windows 7” gjatë muajit tetorit

26.09.2008

0 Komente

Gjiganti softuerik “Microsoft” do të lansoi versionin e parë të sistemit të ardhshëm operativ “Windows 7” (që formalisht është i njohur me emrin Blackcomb and Vienna) në tetor, është bërë e ditur nga “Microsoft”-i. Bëhet fjalë për versionin “para beta” i cili do të publikohet në konferencën informatike- PDC (Profesional Developers Conference). Takimi do të […]

Lexo artikullin e plote...