RSS

Etiketa: "Webmaster"

Integroni direktorine kosdir.com në faqet tuaja

21.05.2009

0 Komente

Kam marrë shumë kërkesa për diqka të tillë dhe ja më në fund për të gjithë ju që dëshironi t’ju ofroni vizitorëve të sajtit tuaj një direktori me web faqe shqiptare. Pa reklama, pa logo, thjeshte vetëm kategoritë dhe listimet dhe një futer i thjeshtë. Mund ta integroni direkt ne web faqen tuaj, duke perdorur […]

Lexo artikullin e plote...

Webmaster: Si të indeksoheni më shpejt në Google!

16.05.2009

2 Komente

Në këtë shkrim do ju tregoj mënyrën se si të indeksoheni sa më shpejt në Google me faqen tuaj të sapo krijuar dhe lansuar online. Shumë prej webmasterave, sapo të lëshojnë një sajt online, shkojnë dhe i bëjnë submit tek Google për indeksim, kjo nuk është e dëmshme por Google nuk ju garanton se sa […]

Lexo artikullin e plote...

Top 10 Pluginat për WordPress që ju bëjnë jetën më të lumtur

23.04.2009

6 Komente

Për të gjithë ata që akoma nuk e dijnë se cfarë është WordPress, ju preferoj të lexoni artikullin: WordPress – sepse të gjithë e pelqejnë! Të them të drejten nuk gjeta një fjalë të mirë në gjuhen shqipe për Plugins, njëherë mendova Shtesat, por prapë vendosa të përdor fjalën anglisht me një shqipërim të lezetshëm […]

Lexo artikullin e plote...

Si te fitoni më shumë lek nga web faqja juaj?!

09.02.2009

0 Komente

Në këtë artikull do ju tregojmë një mënyrë se si të fitoni lek duke shfaqur reklama në gjuhën shqipe në web faqet tuaja. Për shumë webmaster shqiptar deri tani ka qenë shumë e veshtirë të fitojnë lek nga web faqet e tyre në gjuhën shqipe sepse disa nga sistemet me të mëdha të marketingut online […]

Lexo artikullin e plote...

Webmaster: Google ju ndihmon të gjeni linkat e prishur

16.10.2008

0 Komente

Besoj që secili webmaster “profesionist” tashme ka dëgjuar, ose përdorë Veglat për Webmaster të Google-s (Google Webmaster Tools). Shumë herë me ka ndodhë qe tëk faqja e gabimeve, të gjeja plotë gabime (errors), por nuk arrija te dija se nga ku gjeneroheshin ato gabime, përkatësisht nuk gjeja burimin e gabimeve, dhe kjo me nervozonte pa […]

Lexo artikullin e plote...