RSS

Etiketa: "web teknologji"

CNN përdor Photosynth për të mbuluar ceremoninë e inagurimit të presidentit të 44-të të SHBA-ve

22.01.2009

0 Komente

Siq duket po fillon të vijë koha kur Photosynth do të filloj të popullarizohet. Nuk ka më shumë se 6 muaj që Photosynch ka dalë nga versioni beta, dhe atë tashme e përdorin agjencitë më të mëdha të lajmeve. Për ata që nuk e dijnë, Photosynth është një program i krijuar nga Microsoft, që bazohet […]

Lexo artikullin e plote...