RSS

Etiketa: "search engine"

Firefox ndahet nga Google, për tu bashkuar me Yandex-in rus

11.01.2009

0 Komente

Mozilla ka vendosur të largoj motorin e kërkimit Google nga shfletuesi i vet Firefox për përdoruesit në gjuhën ruse,  dhe në vend të tij të vendos motorin rus të kërkimit Yandex. Ky është një hap i madh për konkurentin kryesor te Google-s në tregun rus të kërkimeve në internet, ndërsa në anën tjetër një humbje […]

Lexo artikullin e plote...

Ask.com akoma në luftë për kërkimet në Internet

09.10.2008

0 Komente

Edhe pse mendohet se lufta për dominim në Kërkimet e Internetit ka përfunduar para shumë kohe, dhe se fitimtari i kësaj lufte është padyshim Google, prapë së prapë ekzistojnë alternativat tjera nga Google që provojnë dhe mundohen të jenë pjesë e kërkimeve në Internet. Kështu, motori i kërkimit i Yahoo-së me ndryshimet e para disa […]

Lexo artikullin e plote...

Rikthehet online activeASK.com – motor kërkimi në gjuhen shqipe

24.09.2008

0 Komente

Pas një kohe të gjatë jashtë funksionimit, u rikthye përsëri online activeAsk, një prej motorëve me te avancuar kërkues në gjuhen shqipe. Versioni i ri është shumë më i avancuar se ai i mëparshmi. Me versionin e ri, mund të kërkoni Web faqe, Lajme, Foto, Video, Audio fajlla, etj. Për më shumë klikoni www.activeask.com.

Lexo artikullin e plote...