RSS

Etiketa: "Photosynth"

CNN përdor Photosynth për të mbuluar ceremoninë e inagurimit të presidentit të 44-të të SHBA-ve

22.01.2009

0 Komente

Siq duket po fillon të vijë koha kur Photosynth do të filloj të popullarizohet. Nuk ka më shumë se 6 muaj që Photosynch ka dalë nga versioni beta, dhe atë tashme e përdorin agjencitë më të mëdha të lajmeve. Për ata që nuk e dijnë, Photosynth është një program i krijuar nga Microsoft, që bazohet […]

Lexo artikullin e plote...

Photosynth – Krijoni online 3D Galeri

27.09.2008

1 Komment

Microsoft ka lëshuar online shërbimin më të ri të tij për krijimin e imazheve dhe galerive në formatin 3D. Një platformë sa unike pothuajse aq edhe interesante dhe mjaftë e nevojshme për një shtresë të njerëzve. PhotoSynth është një program i bazuar në web teknologji (pra mund të përdoret online), i cili bën kalimin e […]

Lexo artikullin e plote...