RSS

Etiketa: "Ngrohja Globale"

Bllokimi i Diellit

25.04.2009

0 Komente

Shpërthimi i papritur i Malit Pinatubo më 15 qershor të vitit 1991 e dërgoi një shtëllungë të madhe të hirit në qiell, e njollosi diellin dhe e demonstroi një mënyrë për të shpëtuar njerëzimin nga një katastrofë potenciale klimatike. 20 milionë tonë të dyoksidit të sulfurit nga mali në Filipine u ngritën në stratosferë, duke […]

Lexo artikullin e plote...