RSS

Etiketa: "MySpace"

Facebook dhe Twitter vazhdojnë rritjen, MySpace humb përsëri

08.05.2009

0 Komente

Edhe në muajin prill, Facebook dhe Twitter vazhdojnë rritjen. Sipas Compete, Facebook ka pasur një rritje nga 91,000,000 në 104,000,000 vizitor unik, ose thënë më ndryshe, ka pasur një rritje prej 14.35% në në krahasim më muajin Mars. Kurse MySpace siq shihet në grafikun e mëposhtëm, ka pasur një rënie prej 0.06% nga muaji Mars. […]

Lexo artikullin e plote...

Facebook & MySpace shkaktojne kancer!

21.02.2009

1 Komment

Komunikimi me miqtë në “rrjetet shoqërore”, siç është Facebook dhe My Space, rrit rrezikun nga kanceri, sëmundjet e zemrës, goditja në tru dhe demenca, shkruan revista shkencore britanike nga Instituti i Biologjisë. Dërgimi i e-maileve, në vend të kontaktit të zakonshëm ‘sy më sy’, mund të shkaktojë ndryshime në sjelle dhe të dobësojë sistemin imun, […]

Lexo artikullin e plote...

Kush e shpiku Facebook-un, websiti-n prej 15 miliard dollaresh

11.02.2009

0 Komente

Është një përrallë e jashtëza konshme biznesi, që ka ngjallur vazhdimisht zilinë e të gjithëve. Personazhi kryesor është një student i Harvardit, që krijon një uebsajt për të zbavitur shokët e klasës, në mënyrë që ata të mund të shkëmbenin me njëritjetrin shënime, foto dhe informacione të ndryshme. Në këtë mënyrë, nga një grup të […]

Lexo artikullin e plote...

Facebook fiton gjykimin rekord prej 873 milionë dollarësh

25.11.2008

0 Komente

Rrjeti më i madh shoqëror online, Facebook, ka fituar gjykimin me vlerë prej 873 milionë dollarësh në rastin kundër një spameri, që është edhe vlera më e madhe ndonjëherë në gjykimet e kësaj natyre. Në këtë proces kanë qenë të akuzuar Adam Guerbuez, Atlantis Blue Capital dhe 25 njerëz tjerë anonimë, sepse me mashtrim kanë […]

Lexo artikullin e plote...

Facebook shënon 100 milionë anëtarë

10.11.2008

0 Komente

Rrjeti shoqëror Facebook ka arritur një numër prej 100 milionë anëtarësh, thuhet në një deklaratë të bërë më nga menaxheri i kompanisë, Dave Morin. Si duket kjo rritje në krahasim me atë të MySpace-it? Një tip i quajtur Rick ishte anëtari i 100 miliontë i MySpace-it në 2006-ën. Kësaj të fundit iu deshën 3 vjet […]

Lexo artikullin e plote...

MySpace dhe MTV bashkëpunim në fushën e reklamave në Video klipe

05.11.2008

0 Komente

MySpace bëri të ditur ditën e hënë se ajo kompani dhe kompania e teknologjisë së reklamave Auditude po punojnë me Rrjetin MTV Viacom Inc për të fituar para nga video klipet që vënë në rrjet përdoruesit e saj. Kur njerëzit përdorin MySpace, rrjetin social në pronësi të News Corp dhe postojnë videom teknologjia Auditude do […]

Lexo artikullin e plote...

Facebook, rekord të vizitorëve – 39 milion vizitor unik

21.10.2008

0 Komente

Me më shumë se 39 milion vizitor unik, muaji Gusht ishte një prej muajve me trafikun më të lartë që ka pasur Facebook deri më sot. Statistikat bazohen në të dhënat e fundit të Nielsen Online. Përderisa trafiku ishte pak më i lartë se muajin Korrik kur Facebook pati 38.2 milion vizitor, krahasuar më perioden […]

Lexo artikullin e plote...