RSS

Etiketa: "Microsoft Windows"

Windowsi i ri nuk do të irritojë si Vista

29.10.2008

0 Komente

Versioni i radhës i Microsoft Windows, softuerit i cili definon përvojën kompjuterike për shumicën e njerëzve, gjoja do t’ua hip nervat më pak sesa paraardhësi i tij shumë i dobët, Vista. Nga Microsoft porosisin se shfrytëzuesit e kompjuterëve do të mund të testojnë versionin e ri qysh në fillim të vitit të ardhshëm. Prodhuesi më […]

Lexo artikullin e plote...

Microsoft Cloud vjen muajin e ardshëm

09.10.2008

0 Komente

Drejtori ekzekutiv i Microsofit, Steve Ballmer, ka zbuluar javën e kaluar disa prej detajeve të sistemit të ri operativ, që synon të ndihmojë programuesve të zhvillojnë aplikacione të Internetit. Sistemi operativ, i njohur si Windows Cloud, pritet të dalë muajin e ardhshëm dhe sipas Ballmer-it është një projekt i ndarë nga Windows 7,  sistem ky […]

Lexo artikullin e plote...