RSS

Etiketa: "Marrëdhënia seksuale"

Ekspertët tregojnë 5 arsye për të cilat e vlerësojmë seksin

26.12.2008

0 Komente

Marrëdhënia seksuale do t’ua lehtësojë jetën vetëm nëse ajo ju përshtatet dhe është ekzaktësisht për ju. Një lidhje e cila vetëm sa arrin të mbijetojë nuk mund të sjellë kënaqësinë e dëshiruar. Nëse marrëdhënia ju përgjigjet juve, kultivon dhe rrit intimitetin emocional, atëherë janë të pakta gjasat që të do humbisni të pakënaqur nëpër botë. […]

Lexo artikullin e plote...