RSS

Etiketa: "laptop"

Tërheqje të reja të baterive nga tregjet

31.10.2008

0 Komente

Tre prodhues të kompjuterëve i kanë paralajmëruar shfrytëzuesit e tyre se kanë filluar me tërheqjen e baterive të laptopëve nga tregjet, sepse ato mund të nxehen dhe të sjellin deri tek djegia e pajisjes. Fajtor kryesor prapë është Sony. Para përafërsisht dy vitesh Sony është dashur të tërheqë nga tregjet rreth 9.5 milionë bateri sepse […]

Lexo artikullin e plote...

Dell nxjerrë modelin Studio 1535

19.10.2008

0 Komente

Kompania e kompjuterëve Dell vazhdon të mbajë vendin e parë për prodhimin e laptopëve, tanimë me modelin e ri Studio 1535. Modeli i ri ka një imazh të ri dhe është tejet tërheqës për njerëzit kreativ dhe të rinj, pasi që ka një pamje dhe ngjyra tërheqëse dhe një pamje të jashtme elegante, duke qenë […]

Lexo artikullin e plote...

Intel blen netbook.com

13.10.2008

0 Komente

Kompania Intel ka blerë domainin netbook.com, dhe siç njohton kjo kompani, ajo ka plane të mëdha për këtë domain. Momentalisht, nëse shkruani netbook.com ju do të redirektoheni tek faqja e intel, gjegjësisht tek faqja që dedikohet për Intel Atom procesorin. Në të ardhmen, Intel siç duket këtë faqe do tia dedikojë laptopave të bazuara në […]

Lexo artikullin e plote...

Apple e gatshme për zbulimin e MacBook-ëve të rinj

13.10.2008

0 Komente

Deri para pak kohe, krejt ka qenë e rrethuar me thashetheme mirëpo Apple ka konfirmuar paraqitjen e laptopëve të ri të serisë MacBook e MacBook Pro që do të mbahet nesër, më 14 tetor. Të martën do të zbulohen shumë fshehtësi të cilat ndërlidhen me procesin prodhues të ashtuquajtur “Brick” për të cilin lavdërohet kompania […]

Lexo artikullin e plote...

Laptop i përsosur për profesionistë

24.09.2008

0 Komente

Dell edhe një herë ka vendosur të lëviz kufijtë e asaj që e quajmë “laptop” dhe të paraqes një shumë të fuqishëm, por jo edhe aq lehtë për tu bartur. Edhe pse ende nuk ka emër konkret, laptopi i ri nga Dell do të kategorizohet në serinë Precision e në treg do të paraqitet gjatë […]

Lexo artikullin e plote...