RSS

Etiketa: "KOSOFT Ads"

Versioni i ri i KOSOFT Ads dhe kalimi i sistemit nga një server në një server tjetër

04.07.2009

0 Komente

Kishim paralajmëruar kohë më parë se gjatë javës së fundit të qershorit do të bëjmë disa ndryshime te dukshme në sistemin e marketingut KOSOFT Ads, por një gjë e tillë nuk ndodhi, pasi ndryshimet dhe risitë që do të ketë sistemi i ri do të jenë mëse të mëdha dhe të rendësishme, prandaj për tu […]

Lexo artikullin e plote...

ZemerShqiptare.com realizon një reklamë televizive

06.05.2009

3 Komente

Pronarët e portalit tashme shumë të njohur ZemerShqiptare.com si duket i janë qasur punës shumë seriozisht. Para disa kohësh, portali ndryshoj dizajnin dhe cms duke kaluar në një cms-të më të famshëm të kohës – WordPress, duke e bërë më atraktiv dhe më tërheqës për vizitor. Ndonëse ZemerShqiptare.com ka një numër të konsiderueshëm të vizitorëve, […]

Lexo artikullin e plote...

Si te fitoni më shumë lek nga web faqja juaj?!

09.02.2009

0 Komente

Në këtë artikull do ju tregojmë një mënyrë se si të fitoni lek duke shfaqur reklama në gjuhën shqipe në web faqet tuaja. Për shumë webmaster shqiptar deri tani ka qenë shumë e veshtirë të fitojnë lek nga web faqet e tyre në gjuhën shqipe sepse disa nga sistemet me të mëdha të marketingut online […]

Lexo artikullin e plote...

Rrjetit të marketingut KOSOFT Ads i shtohet edhe activeASK

05.11.2008

0 Komente

activeASK – një motor kërkimi i avancuar në gjuhën shqipe tani e tutje është pjesë e rrjetit të marketingut KOSOFT Ads, kjo do të thotë se reklamat e publikuara në KOSOFT Ads shfaqen edhe në rezultatet e kërkimit në activeASK. activeASK motor kërkimi në gjuhën shqipe, u lëshua online në vitin 2006 si beta version. […]

Lexo artikullin e plote...