RSS

Etiketa: "Iphone"

Apple: 500 milion shkarkime

16.01.2009

0 Komente

Në faqen zyrtare të Apple mund të shihni një baner (reklamë grafike), ku shkruhet se App Store ka kaluar numrin e 500 milion shkarkimeve. Me 5 dhjetor të vitit të kaluar, Apple kishte njoftuar se numri i shkarkimeve kishte arritur shifren prej 300 milion, gjë që nenkupton se për vetëm 5 javë, nga faqja e […]

Lexo artikullin e plote...

iPhone 3G – tani mund të dekodohet

28.11.2008

0 Komente

Edhe pse kur në treg u paraqit versioni 3G i iPhone, nga Apple patën deklaruar se versioni i ri i iPhone nuk do të mund të dekodohet në asnjë mënyrë, mirëpo nuk shkoj shumë kohë dhe tani një person nga Vietnami ka arritur te gjej mënyrën për të debllokuar telefonat iPhone 3G. Edhe pse atij […]

Lexo artikullin e plote...

Google Earth tani edhe në iPhone dhe iPod

27.10.2008

0 Komente

Google Earth tani përkrahet edhe nga telefoni i quajtur revolucionar “iPhone”. Google Earth, një atlas virtual i botës i krijuar në dimensione 3D, të cilin e adhurojnë të gjithë ata që e kanë përdorur e në veqanti shkenctarët të cilëve mëse shumti i’u hyn në përdorim, tani përkrahet edhe nga iPhone. Shkarkimet e para të […]

Lexo artikullin e plote...

Çiftelia virtuale për Iphone dhe Ipod Touch

26.10.2008

0 Komente

Është ndër programet më të reja argetuese për Iphone dhe Ipod Touch, pasijet më të përfolura dhe më te kërkuara elektronike nga Apple. Ky program i quajtur Tingalin, falë talentit të shqiptaro-amerikanit Afrim Kacaj, sjell në jetë përmes notave elektronike instrumentin e çiftelisë. Çiftelinë e kam në zemer që në moshë të vogël. Kjo vegël […]

Lexo artikullin e plote...