RSS

Etiketa: "Internet Explorer"

Windows 7 në Evropë vjen pa Internet Explorer

12.06.2009

0 Komente

Windows 7 do të paraqitet në Evropë pa një kopje të Internet Explorer, thuhet në një detaj të paraqitur ditë më parë. Pasi që edhe u konfirmua nga zyrtarë të Microsoft, krijuesit e PC-ve do të duhej të instalojnë një shfletues vetvetiu, duke përfshirë edhe atë të Microsoft, si dhe do të kenë mundësinë që […]

Lexo artikullin e plote...

Internet Explorer vazhdon të humb tregun

13.01.2009

0 Komente

Sipas statistikave te fundit te publikuara nga “Market Share”, IE ka humbur pothuajse 7% të tregut që nga fillimi i vitit të kaluar, dhe kjo vazhdon të rritet cdo ditë. Edhe pse tek ne shqiptarët, Internet Explorer vazhdon të mbizotroj, në tregun global IE, dita-ditës vazhdon të humb tregun. Ndoshta goboj kur them tek ne […]

Lexo artikullin e plote...

Internet Explorer 8 Beta 2: A mund t’ia kaloj Firefox-it?

04.10.2008

0 Komente

Shfletuesi i ri i azhurnuar i Microsoftit, Internet Explorer 8 Beta 2, premton disa veqori të reja, me qëllim që shfletimi i Internetit me Internet Explorer 8 të jetë sa më i lehtë, i sigurtë dhe kompatibil me Web Standardet. Në pamjen e jashtme, IE 8 duket shumë i ngjajshme me IE 7, por në […]

Lexo artikullin e plote...

Si Internet Explorer ashtu edhe Firefox humbin pjesëmarrje në treg

03.10.2008

0 Komente

Edhe pse tregu i shfletuesve të internetit është larg një beteje të ashpër, Internet Explorer nga Microsoft edhe më tutje është sundimtar i papërkulshëm. Mirëpo gjërat edhe në këtë industri interesante për ne po ndryshojnë. Ekspertët e kompanisë Net Applications, më saktësisht filiali i cili merret me produkte apo shërbime të caktuara në treg, çdo […]

Lexo artikullin e plote...