RSS

Etiketa: "Ceremonia e Betimit te Barack Obames"

CNN përdor Photosynth për të mbuluar ceremoninë e inagurimit të presidentit të 44-të të SHBA-ve

22.01.2009

0 Komente

Siq duket po fillon të vijë koha kur Photosynth do të filloj të popullarizohet. Nuk ka më shumë se 6 muaj që Photosynch ka dalë nga versioni beta, dhe atë tashme e përdorin agjencitë më të mëdha të lajmeve. Për ata që nuk e dijnë, Photosynth është një program i krijuar nga Microsoft, që bazohet […]

Lexo artikullin e plote...

Fjalimi i presidentit te ri të SHBA-ve, Barack Obama gjatë ceremonisë inaguruese

21.01.2009

1 Komment

Edhe pse mendoj se do të jenë të paktë në numër ata që nuk kanë përcjellë fjalimin e djeshëm të presidentit të ri të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Barack Obama të dhënë gjatë ceremonisë inaguruese të tij si president, ne vendosem të ju sjellim atë fjalim këtu, duke marrë një video nga YouTube. “Qëndroj […]

Lexo artikullin e plote...