RSS

Etiketa: "Apple"

Apple është gati të blej Twitter për 700 mililon dollar?

06.05.2009

2 Komente

Apple një nga kompanitë më inovative në botën e teknologjisë, është duke zhvilluar bisedime për të blerë Twitter, dhe siq raportohet bisedimet kanë arritur në një pikë serioze. Shuma prej 700 milion dollar që Apple ka ofruar për të blerë Twitter është një shumë e konsiderueshme, dhe pothuajse e vështirë për tu refuzuar. Kohë më […]

Lexo artikullin e plote...

Apple: 500 milion shkarkime

16.01.2009

0 Komente

Në faqen zyrtare të Apple mund të shihni një baner (reklamë grafike), ku shkruhet se App Store ka kaluar numrin e 500 milion shkarkimeve. Me 5 dhjetor të vitit të kaluar, Apple kishte njoftuar se numri i shkarkimeve kishte arritur shifren prej 300 milion, gjë që nenkupton se për vetëm 5 javë, nga faqja e […]

Lexo artikullin e plote...

Foto prezantim i laptopëvë të ri MacBook Pro

16.10.2008

0 Komente

Të martën në mbrëmjë, kompania Apple prezantoi laptopët e rinjë MacBook Pro. Të cilët për disa karakteristika veqohen nga laptopët e mëparshëm MacBook.

Lexo artikullin e plote...

Apple e gatshme për zbulimin e MacBook-ëve të rinj

13.10.2008

0 Komente

Deri para pak kohe, krejt ka qenë e rrethuar me thashetheme mirëpo Apple ka konfirmuar paraqitjen e laptopëve të ri të serisë MacBook e MacBook Pro që do të mbahet nesër, më 14 tetor. Të martën do të zbulohen shumë fshehtësi të cilat ndërlidhen me procesin prodhues të ashtuquajtur “Brick” për të cilin lavdërohet kompania […]

Lexo artikullin e plote...

Apple dhe VSBT zihen për logon

12.10.2008

0 Komente

Tema të ngjashme në këtë blog ka pasur shumë, andaj disi jam bërë një kritik i madh kur dikush kopjon dikë tjetër, e aq më tepër kur bëhet fjalë për diçka shumë të dukshme, siç është logoja. Kësaj radhe po flas për Apple e cila është zënë me Victoria School of Business and Technology nga […]

Lexo artikullin e plote...