RSS

E pamundur – videoklipi me i ri nga Genta

12.02.2009

Videoklipe Muzikore

Vetëm disa ditë para ditës së të dashuruarve, Genta publikon videoklipin e këngës së titulluar “E pamundur”.

Për më shumë shiqoni videon e mëposhtme dhe vlersojeni e komentojeni vetë!

, , ,