RSS

15 Dizajne kreative dhe të pazakonshme të stacioneve të autobusëve

22.05.2009

Foto, Kuriozitete


Dizajne kreative dhe të pazakonshme të stacioneve të autobusëve që ju bëjnë të kaloni më shpejt kohën që prisni për autobus. Mos u habisni së këto pamje nuk gjenden as në Shqipëri e as në Kosovë.

Stacioni i autobusit në Kuritiba, Brazil.

curtiba_bus_stop


Stacioni i autobusit në Guarana Antarktika, Brazil.

stacioni_autobusave_guaranaantarktika

Stacioni i autobusit në formë dredhëze në Japoni.

forma_dredheze

Stacioni i autobusit, Yosemite, një vend shumë i mirë jo vetëm për të pritur autobusin por edhe për relaksim.

yosemite

Stacioni i autobusit në formë të shtratit të varur.

Pushoni dhe relaksohuni gjatë kohës që pritni për autobus. Por keni kujdes mos humbisni busin pasi është e vështirë të largoheni nga ky shtrat relaksues në natyrë.

shtrati_relaksues

Stacioni i autobusit më air-kondicioner në Dubai.

stacioni_me_air_kondicioner

Stacioni i autobusit në Casar de Caceres, Spanjë.

casar_de_caceres

Stacioni i autobusit në Angli, një dizajn i stilit Maroken, dizajnuar nga Iris Hynd.

stili_maroken

Stacioni i autobusit në Estoni. Dizajn tërheqës apo jo?

stili_estonez

Stacioni i autobusit në formë të shalqinit në Ishaja, Japoni.

forma_shalqinit

Stacioni i autobusit në formë të “Autobusit për nxënës”.

stacioni_shkollor

Stacioni i autobusit në Londër.

Ju mund të argëtoheni goxha mirë dërisa prisni autobusin.

busstop04

Stacioni i autobusit në Gjermani, dizajnuar për muzeun Vitra.

vitra_gjermani

Një dizajn kreativ stacionit të autobusit në Sheffield, Angli.

stacioni_me_bari

Stacioni i autobusit i quajtur LED, i prezantuar në Paris në vitin 2008.

led_paris

Besoj t’ju kenë pelqyer këto dizajne kreative!

,