RSS

CNN përdor Photosynth për të mbuluar ceremoninë e inagurimit të presidentit të 44-të të SHBA-ve

Siq duket po fillon të vijë koha kur Photosynth do të filloj të popullarizohet.

Nuk ka më shumë se 6 muaj që Photosynch ka dalë nga versioni beta, dhe atë tashme e përdorin agjencitë më të mëdha të lajmeve.

Për ata që nuk e dijnë, Photosynth është një program i krijuar nga Microsoft, që bazohet në web teknologji (pra mund të përdoret online), i cili bën kalimin e fotove 2D në format 3D.

Dhe pikërisht këtë program shumë të sofistikuar, CNN e shfrytëzon gjatë ceremonisë inagurues të Barack Obames si president i ri i SHBA-ve. Më anë të këtij prezantimi të krijuar me Photosynth, ju mund të shihni ceremoninë e betimit në një pamje 3D.

Për më shumë mund të shihni tek faqja zyrtare e CNN-it.

http://www.cnn.com/SPECIALS/2009/44.president/inauguration/themoment/

Artikuj të ngjajshëm:

, , , , ,