RSS

Bjondina budallaqe – Reklamë komerciale e Mercedes Benz-it

28.09.2008

Video Reklama

Ja cfarë bëjnë kompanitë e huaja për te terhequr më shumë klient. Jo rastësisht po i publikojmë këto reklama, sa interesante aq edhe domëthënese. Shpresoj qe edhe kompanitë shqiptare një ditë do të fillojnë ta kuptojnë se pa marketing dhe reklama nuk mund të bëhemi konkurrent i ekonomisë globale.

autor: Besart Bajrami [besartb@kosoft-studio.com]