RSS

Biseda e maceve (plus përkthimi) – VIDEO

11.07.2009

Video


Më lartë mund të dëgjoni bisedën origjinale të bërë në mes të dy maceve, por mendoj se do ta keni shumë të vështirë të kuptoni se cila ishte tema e kësaj biseda apo jo?

Por përkthimin dhe përshtatjen në gjuhën angleze e kanë bërë në mënyrën më briliante të mundshme. Shikoni videon e mëposhtme dhe krahasojeni me videon orgjinale!

,