RSS

Bie vlera e aksioneve në Azi

30.09.2008

Biznes & Ekonomi

Çmimet e aksioneve në rajonin aziatik ranë pas mosaprovimit të votës së Kongresit në Washington.

Indeksi Nikkei në Tokio ra me shifrën 4.6% në pjesën e parë të ditës. Në Hong Kong, çmimet e aksioneve ranç me mç shumç se 5%.  Rënie të ngjashme pati edhe në Australi dhe në Zelandën e Re. Në New York indeksi Dow Jones ra me shifrën 7%. Indeksi Nikkei në Tokio ra me shifrën 4.6% në pjesën e parë të ditës.

,