RSS

Asgje nuk harrohet – Film Shqiptar

06.02.2009

Filma Shqiptar

Ngjarjet e filmit zhvillohen ne ditet e pas clirimit por sillen edhe ngjarje nga e kaluara per te hedhur drite mbi fakte dhe karaktere te ndryshme.

Nje i riatdhesuar vritet ne nje qytet te vogel. Askush nuk e di kush eshte vrasesi. Krye hetuesi e merr persiper kete ngjarje dhe ja del te zbuloj shkaqet e krimit. Rolet: Llazi Serbo, Jani Riza, Thimi Filipi, Stavri Shkurti, Mario Ashiku, Marko Bitraka, Perika Gjezi, Ilia Shyti, Gjergji Melo, Dhimiter Orgocka, Guljem Radoja, Zhani Petro.


,