RSS

Unaza e fejesës për Angelina Jolie kushtoi 250 mijë dollarë

17.04.2012

VIP & Showbiz

Trauringe der Angelina Jolie

Unaza e fejesës e Jolie kushtoi 250 mijë dollarë

Një unazë 250 mijë dollarë me diamant për Angelina Jolie nga Brad Pitt; dhe po një unazë 250 mijë dollarë nga Tom Cruise për Katie Holmes me një propozim martese nën kullën Eiffel.

Ndërsa sipas revistës People, Jolie dhe Pitt kanë festuar për fejesën e tyre festuar edhe me fëmijët në shtëpi. Më së shumti thuhet se zgjedhja e unazës për fejesë shfaq ndjenjat e vërteta.

Shikoni unazat më të famshme të fejesave të VIP, është në dorën tuaj të zgjidhni se cila është më e bukura…

Edhe pse jetojnë prej vitesh bashkë dhe kanë fëmijë, më në fund Angelina dhe Brad janë fejuar. Angelina Jolie tregoi unazën e saj me diamante pasi doli nga një ngjarje në një muze. Aktorja 36 vjeçare ka marrë unazën e fejesës nga Brad Pitt me vlerë 250 mijë dollarë. Brangeline do të celebrojnë në martesë bashkëjetesën e tyre disavjecare 11 gusht, ne një kishë te shek. XII në një fshat të vogël në jug të Francës.