RSS

Apple është gati të blej Twitter për 700 mililon dollar?


twitter-logo-small1Apple një nga kompanitë më inovative në botën e teknologjisë, është duke zhvilluar bisedime për të blerë Twitter, dhe siq raportohet bisedimet kanë arritur në një pikë serioze.

Shuma prej 700 milion dollar që Apple ka ofruar për të blerë Twitter është një shumë e konsiderueshme, dhe pothuajse e vështirë për tu refuzuar.

Kohë më parë dhe Facebook e Microsoft patën shprehur interesimin e tyre për të blerë Twitter, mirëpo ofertat e tyre nuk u pranuan.
Tani mbetet të shihet nëse më të vërtetë Apple do arrij të blej Twitter apo jo?

E vetmja pyetje që bëhet aktualisht është a do të quhet TWAPPLE?

,